Mirković odabrao, ovaj sastav prvi put igra zajedno! Ima li Grof pravi odgovor? (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković odabrao, ovaj sastav prvi put igra zajedno! Ima li ''Grof'' pravi odgovor? (foto)

Partizan od 15 časova ima i četvrtu proveru ove zime u Turskoj.

Posle minimalnih poraza od Slovan Libereca i poljske Krakovije (oba puta po 1:0), kao i pobede nad Šahtjorom (2:0), Partizan danas odmerava snage sa ruskom ekipom Krila Sovjetov, koju sa klupe predvodi Miodrag ''Grof'' Božović.

Trener Partizana Zoran Mirković odlučio se za kombinovani sastav, uglavnom na igrače iz drugog plana, uz Tošića koji bi i na proleće trebalo da budu starteri.

Na klupi su:

Popović, Bosić, Šćekić, Rikardo Gomeš, Ilić, Nikolić, Miletić (G) Nemanja, Stevanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović ubeđen: Biću selektor Srbije!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2019

Trener fudbalske ekipe Krila Sovjetov Miodrag "Grof" Božović vodiće sa klupe svoj tim na pripremnom meču protiv Partizana.

Nastavak na Vesti-online.com...

Partizanu dva crvena, mreže mirovale

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019

Bez golova u pretposlednjoj pripremnoj utakmici crno-belih u Antaliji, ali zato dva isključenja za bekove Partizana...Nakon dva poraza i trijumfa nad Šahtjorom fudbaleri Partizana upisali su i prvi remi na pripremama u Antaliji...Vicešampion Srbije danas je odmerio snage sa ekipom Krila Sovjetov i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.