Milutinov nadskočio Barselonu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov nadskočio Barselonu! (VIDEO)

Odlična partija srpskog centra u "Blaugrani".

Važna pobeda Olimpijakosa i odličan nastup Nikole Milutinova.

Na čelu sa srpskom "peticom", grčki tim je u "Palau Blaugrani" kontrolisao rezultat kada se "lomilo" i naneo ekipi Svetislava Pešića četvrti poraz u nizu.

Barselona - Olimpijakos 60:69 (14:17, 16:15, 18:23, 12:14)

U meču pred 5.000 gledalaca, Milutinov je predvodio goste iz Atine i u poenima (18) i u skokovima (14), ostvarivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sjajan indeks korisnosti - čak 36!

Uz tako inspirisanog centra, Olimpijakos je u trećoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost (33:43, 39:49), a u toj "prelomnoj" fazi upravo je Milutinov "vezivao" pogotke, hvatao ofanzivne skokove i gurao goste ka trijumfu.

Barselona nakon tog trenutka nije imala snage da se vrati u meč, u kojem je Pešićev najraspoloženiji igrač bio Viktor Klaver sa 13 poena, uz samo jednog "dvocifrenog" saigrača - Pjera Oriolu (10).

Na drugoj strani, zapaženi u Olimpijakosu bili su i Vasilis Spanulis sa 14 poena i Zek Ledej i Najdžel Vilijams Gos (4 asistencije), sa po deset poena...



Izvor: YouTube/Euroleague Basketball

Pročitajte sve rezultate i parove 13. kola Evrolige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.