Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 10:07

Milotu Rašici cena preko noći skočila za 10.000.000, šansa za Napoli i Milan

Za Lajpcig je ovo previše

One večeri kad je Verder izborio remi od 2:2 i opstanak u Bundesligu, ražalostio se Hajndenhajm, a već sutradan i – sportski direktor Lajpciga Markus Kroše. Jer kako piše Bild, plan Bikova da ovog leta u privole Milota Rašicu time se poprilično zakomplikovao.

Kroše je naime već bio u poodmaklim pregovorima sa 24-godišnjim napadačem čija bi sloboda u slučaju ispadanja u Cvajtu iznosila 15.000.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Međutim, čim je Verder izborio opstanak cena je preko noći skočila na 25.000.000 evra što je već bilo previše za Lajpcig. Ili bolje reći previše u odnosu što su planirali da daju za Rašicu.

Jeste on viđen kao igrač koji će da odmeni Tima Vernera, novog Čelsijevog napadača, ali ne vole u Lajpcigu da preplaćuju igrače.

Nemački mediji celu ovu zbrku video kao dobru šansu za Napoli i Milan, jer i Italijani su odavno primetili Rašičin kvalitet.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.