Miloševićevo obraćanje koje svi jedva čekaju! Evo za kada je zakazano!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 12:44

Miloševićevo obraćanje koje svi jedva čekaju! Evo za kada je zakazano!

Posle svega što se dešavalo u poslednjih par dana, ovo bi trebalo da bude možda i najsadržajnija pres konferencija Partizanovog šefa struke.

Neočekivani poraz Partizana i razočaravajuća igra crno-belih u Novom Pazaru izazvali su veliko razočaranje u ''crno-beloj porodici'', a trener Savo Milošević je neposredno posle meča nagovestio da čak razmišlja i o odlasku.

Juče su tim povodom usledili njegovi razgovori sa čelnicima kluba, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odlučeno da Milošević ostane, ali veliko je pitanje šta će dalje biti sa pojedinim, do sada standardnim igračima.

Zbog toga će naredna Miloševićeva konferencija za medije izazvati ogromnu pažnju, pristalice crno-belih željno iščekuju šta će šef struke imati da kaže posle svega, a ta konferencija je danas i zvanično zakazana.

Početak je sutra tačno u podne, dan pred meč trećeg kola Linglong Superlige, u kom će Partizan dočekati Javor Matis iz Ivanjice.

Naravno, sve ćemo to ispratiti na ovim stranicama.

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo ostao zatečen: Imamo probleme unutar ekipe koje sam tek sada video

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 12:42

„Ostao sam zatečen“, priznaje trener Partizana..Nešto debelo ne štima u Partizanu od kraja prošle sezone, a prenelo se i na novu...Na jedvite jade pobeda u Kruševcu i sramotan poraz u Novom Pazaru izazvali su mobilizaciju snaga u Humskoj 1, a trener Savo Milošević priznaje da je – progledao!..Jasno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.