Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 20:04

Milošević otvoreno: Neki igrači polako troše kredit, Sadik je među njima

“U nekim situacijama je bilo i neozbiljnosti“, dodaje šef stručnog štaba crno-belih

Druga utakmica i druga pobeda, ali i još veće nezadovoljstvo u glasu Partizanovog šefa struke Sava Miloševića. Ovog puta konkretno usmerenog.

Neki igrači polako troše kredit“, rekao je Milošević posle meča u kameru televizije Arena Sport, a na konkretno pitanje da li misli na Umara Sadika.

Jedan je od njih, da. Ali kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što sam rekao i prošli put, rešavaćemo takve stvari u okviru porodice. Prosto, neke stvari ne idu“, jasan je Milošević.

Šta mu je konkretno zasmetalo dalo se videti iz analize same utakmice.

Igrali smo dobro u većem delu utakmice, imali smo problem sa koncetracijom posle ona dva prekida na početku meča, onaj drugi je potrajao. Imali smo problem da uđemo u meč. Kasnije smo dali dva gola, a mogli smo da rešimo pitanje pobednika i mnogo, mnogo ranije. Nismo koristili te situacije, što zbog manjka koncetracije, a u nekim trenucima i neozbiljnosti, pa smo na kraju malo i strepeli“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.