Milošević najavio novo pojačanje, evo ko je sledeći za potpis!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević najavio novo pojačanje, evo ko je sledeći za potpis!

Savo najavio, ali Partizan je oprezan.

Partizan je završio posao oko Bojana Matića, jednog od najboljih napadača Super lige, ali neće tu stati.

Miljan Škrbić je pred potpisom nakon probe koju uspešno sprovodi u dresu crno-belih na pripremama u Beleku, a nije isključeno da se i Uroš Vitas priključi timu Sava Miloševića.

"Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo ideju da Vitas dođe u Antaliju, ali ćemo se već u Beogradu naći s njim.







Počeće da trenira sa nama, blizu je dogovora, ali imamo problem, jer kao i sa Škrbićem moramo da vidimo u kakvom je fizičkom stanju", rekao je Milošević za "Alo".

Partizan se u ponedeljak vraća iz Turske u Beograd, a potom sledi odlazak u Katar gde će se odigrati prijateljske utakmice protiv ruskih klubova, Rostova, Lokomotive i Spartaka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KURIR U BELEKU! SAVO MILOŠEVIĆ O BOJANU MATIĆU: Ponovo smo oborili rekord u čekanju! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 25.Jan.2020

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je kratko novo pojačanje crno-belih Bojana Matića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.