Milner uz zvuk sirene za savršen skor Liverpula

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milner "uz zvuk sirene" za savršen skor Liverpula

Fudbaleri Liverpula zabeležili su i osmi trijumf u osmom kolu Premijer lige, a pobedonosni gol protiv Lestera postigao je Džejms Milner u 85. minutu utakmice.
Lester je na "Enfildu" potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, ali su u poslednjim trenucima utakmice ostali bez bodova.

"Crveni" su do prednosti došli u 40. minutu pogotkom Sadija Manea, da bi izjednačio Džejms Madison u 80. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ipak, sudija Kavan dosudio je penal u 93. minutu, posle neopreznog starta Marka Olbrajtona, a VAR je samo potvrdio odluku glavnog sudije meča.
Siguran izvođač najstrože kazne bio je Milner, pa je Liverpul posle osam odigranih utakmica prvi na tabeli Premijer lige sa maksimalna 24 boda.
Aston Vila je bila ubedljiva na gostovanju u Noriču (5:1), Barnli je minimalnim rezultatom savladao Everton, dok u utakmici između Votforda i Šefild junajteda nije bilo golova.
U poslednjoj utakmici dana, Kristal Palas je kao gost savladao ekipu Vest Hema sa 2:1.
Domaći su poveli golom Alera u 54. minutu, da bi preokret "orlovima" doneli Van Anholt sa bele tačke i Džordan Aju u 87. minutu utakmice.
Liverpul je prvi na tabeli sa 24 osvojena boda, Siti ima 16 uz utakmicu manje, dok su po 14 sakupili Lester i Kristal palas.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LIVERPUL 8 OD 8! Redsi iz penala u nadoknadi slomili otpor Lestera! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Okt.2019

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas Lester sa 2:1, u osmom kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.