Milivojević iz penala postao drugi najefikasniji srpski igrač u Premijer ligi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević iz penala postao drugi najefikasniji srpski igrač u Premijer ligi (VIDEO)

Kristal Palas uspeo je da trijumfuje na gostovanju protiv Njukasla i to pogotkom srpskog fudbalera Luke Milivojevića sa bele tačke u 81. minutu.

Sudija je dosudio penal za goste posle faula Jedlina DeAndre nad Vilfridom Zahom, što je Milivojević uspešno realizovao.

Milivojević ima 10/10 sa bele tačke, odnosno ovo mu je deseti put za redom da je siguran sa penala u isto toliki broj prilika.

#LigaPremierTD ¡De manera magistral Luka Milivojevic cobra desde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << el punto penal para poner a su @CPFC arriba en el marcador!

Así lo narra @AndresCantorGOL pic.twitter.com/AsvgJ3m0lh— Telemundo Deportes (@TelemundoSports) April 6, 2019

On je ovim pogotkom prestigao Branislava Ivanovića na listi najboljih strelaca u Premijer ligi koji dolaze iz Srbije (22), dok je vodeći na njoj aktuelni trener Partizana Savo Milošević (29).

Luka Milivojevic has become the 2nd highest Serbian scorer in PL history with his 23rd goal, 19 of which have been penalties.

He has surpassed the total of Branislav Ivanovic (22) & only Savo Milosevic (29) has scored more in the competition pic.twitter.com/2p71dRGylO— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) April 6, 2019

Milivojeviću je ovo 23 gol u jednoj od najjačih fudbalskih liga u Evropi - 19 je postigao sa bele tačke, dok je četiri postigao iz igre.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.