Milinković-Savić bi se sjajno snašao u Premijer ligi

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milinković-Savić bi se sjajno snašao u Premijer ligi"

Sportski direktor Votforda Filipo Điraldi izneo je niz pohvala na račun fudbalera Lacija Sergeja Milinkovića-Savića.

"Sergej je fantastičan igrač. Zaljubljen sam u način na koji igra fudbal. Smatram da u Seriji A ima dosta kvalitetnih igrača, ali on se izdvaja od ostalih. Vrlo je mlad, a već je dosta toga pokazao. Pred njim je sjajna budućnost", rekao je Điraldi i dodao:

"On ima odlične tehničke i fizičke sposobnosti, a malo je tako kompletnih igrača. Takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mislim da je izabrao idealan klub za sebe. Čini mi se da se u Rimu oseća idealno".

Novinare je zanimalo da li postoji mogućnost da pojača Votford, s obzirom na to da su očarani njegovom igrom.

"Rado bismo ga videli u svojim redovima, ali ne možemo sebi to finansijski da priuštimo. Ipak, smatram da bi se Milinković-Savić sjajno snašao u nekom premijerligašu, koji može da ga plati".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.