Milinković-Savić: Nikad nisam pričao o odlasku, Junajted je novinarska priča

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić: Nikad nisam pričao o odlasku, Junajted je novinarska priča

Vezni igrač Lacija Sergej Milinković-Savić uverava navijače da on ne želi da napusti rimski klub.

Milinković-Savić je ovog leta kao i u prethodnim prelaznim rokovima bio "najtraženiji igrač u Evropi".

"Najbliži" je navodno bio Mančester junajtedu, čak je bilo priče da je njegov agent Mateja Kežman pregovara sa "Crvenim đavolima" u Londonu.

"Nikad me nećete čuti da kažem da želim da napustim Lacio. Nikad nisam pomenuo mogući transfer u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted. To je bila samo novinarska priča. Ova situacija ne zavisi od mene jer još uvek ima vremena za mogući transfer. Ako se nešto dogodi, dogodiće se. Do sada nije bilo ničega", rekao je Milinković-Savić.

Italijanski mediji su spekulisali da bi Sergej mogao da ode u Mančester za 80 miliona evra, ali je prelazni rok u Engleskoj završen 8. avgusta.

Sada se spekuliše o Pari Sen Žermenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.