Milinković Savić: Imamo kvalitet da odigramo bolje u narednim duelima

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2018, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković Savić: Imamo kvalitet da odigramo bolje u narednim duelima

Igrač italijanskog Lacija uveren u predstojeće dobre partije srpske A selekcije

Vezni igrač Orlova izneo utiske nakon susreta sa selekcijom Rumunije...

"Išli smo na pobedu, tako smo se i pripremali u ova dva dana nakon meča sa Litvanijom. Nesrećno smo primili dva gola. Imali smo više prilika od rivala, nismo ih iskoristili i trebalo bi da radimo na tome da ispravimo takve greške pred naredno okupljanje. Zahvalio bih se publici što je došla u tolikom broju da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nas bodri. Izuzetno nam je značajna njihova podrška", izjavio je Milinković Savić.

Podela bodova u Beogradu | ?? 2-2 ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SrcemSvim #Orlovi #NationsLeague #FSS

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) дана 10. Сеп 2018. у 2:20 PDT

Srbija je, nakon dva odigrana meča, druga u grupi sa četiri boda. Naredni duel igra se u Podgorici 11. oktobra protiv selekcije Crne Gore.

"Nismo baš zadovoljni, očekivali smo svih šest bodova u ove dve utakmice. Svakako, nadamo se da će u naredna dva susreta situacija biti daleko bolja, imamo kvalitet za dobar rezultat. Jedva čekam duel sa Crnom Gorom", kratak je bio popularni SMS.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.