Milan želi još jednog vezistu, Barselona postavila nerealnu cenu

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi još jednog vezistu, Barselona postavila nerealnu cenu

Leonardo želi vezistu sa "Nou Kampa".

Milan će u januaru dovesti veznog igrača Flamenga, mladog Paketu, pominje se cifra oko 35 miliona evra za mladog Brazilca, ali to nije jedina želja "Rosonera".

Leonardo i Maldini žele da klub napreduje, rade na tome da ovaj tim vrate na stare staze, a smatraju da bi im Denis Suarez pomogao u tome.

Dvadesetčetvorogodišnji vezista je stigao u Barselonu 2016. godine, a Viljareal je dobio svega 3,5 miliona evra za ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača. Međutim, Španac nije zadovoljan trenutnom minutažom i mogao bi u januaru da promeni sredinu.

Milan želi ovog igrača, ali je klub sa "Nou Kampa" postavio nerealnu cenu u iznosu od 40 miliona evra. "Rosoneri" definitivno nisu spremni da izdvoje toliku svotu novca za ovog igrača, ali možda Barselona do januarskog prelaznog roka i popusti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.