Milan savladao Romu u 95. minutu

Izvor: RTS, 01.Sep.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan savladao Romu u 95. minutu

Milan je savladao Romu sa 2:1 (1:0) na San Siru u prvom meču trećeg kola Italijanske lige.
Milan je uspeo da savlada Romu u 95. minutu susreta. Iako su obe ekipe postizale pogotke za 2:1, međutim asistencijom VAR-a oni su bili poništeni.

Milan je poveo u 40. minutu. Rodrigez je centrirao, lopta je stigla do Fesija, koji je šalje u mrežu.
Gosti su izjednačili u 59. minutu. Posle gužve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u šesnaestercu Facio se odlično snašao i savladao golmana Milana.
Dva minuta kasnije posle kontre Iguaun je postigao pogodak, ali nakon pregledanja VAR-a, gol je poništen zbog ofsajda. N`Zonzi je s druge strane postigao pogodak posle kornera, ali je i on poništen zbog igranja rukom.
Kada se očekivalo da će meč biti završen nerešenim rezultatom Milan je uspeo da trijumfije u petom minutu nadoknade. Iguain je primio loptu ispred šesnaesterca i dodao do Kutronea koji uspeva da pogodi mrežu i donese pobedu Milanu.
Treće kolo Italijanske lige:
Milan - Roma 2:1 (1:0)

Subota:
Bolonja - Inter 18.00
Parma - Juventus 20.30
Nedelja:
Fiorentina - Udineze 
Atalanta - Kaljari 
Kjevo - Empoli
Lacio - Frozinone
Sampdorija - Napoli
Sasuolo - Đenova
Torino - SPAL

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.