Milan konačno pobedio, i to ubedljivo, utešni gol Filipa Đuričića (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan konačno pobedio, i to ubedljivo, utešni gol Filipa Đuričića (video)

''Rosoneri'' prekinuli seriju remija.

U poslednjoj današnjoj utakmici sedmog kola italijanske Serije A, Milan je kao gost savladao ekipu Sasuola rezultatom 4:1.

Ovo je tek druga pobeda ekipe Đenara Gatuza ove sezone u Seriji A, a prva posle tri uzastopna remija.

Pisali smo uoči ovog meča, Gatuzo nije mogao da računa na sve igrače, povređeni su Iguain, Kaldara, Konti... ali su gosti i pored toga uspeli da ubedljivo dođu do trijumfa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Frank Kesi je ''načeo'' domaće, vodećim pogotkom u 39. minutu i taj gol je obeležio prvo poluvreme.

Posle samo pet minuta igre u drugom, Suso je duplirao prednost Milana, a Kastiljeho je deset minuta kasnije praktično rešio sve dileme oko pobednika - 3:0.

Do kraja, ekipa Sasuola došla je do počasnog gola preko srpskog internacionalca Filipa Đuričića koji je lepim pokušajem iz okreta poslao loptu po zemlji u bliži ugao, Donaruma se nije ni pomerio - 3:1. Đuričić je priliku da zaigra u ovom meču dobio od 58. minuta, kada je zamenio Burabiju.

Ipak, to nije bilo sve kada su golovi u pitanju, pošto je Suso u poslednjim sekundama nadoknade postigao još jedan gol za Milan, za konačnih 4:1. Situacija koja je prethodila golu proveravana je VAR tehnologijom, na kraju je gol ipak priznat.

Sasuolu je ovo drugi poraz, ostao je na 13 osvojenih bodova, Milan je stigao na desetu poziciju sa devet bodova, uz jedan meč manje.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno Milan! Turbo Kesi i španska hirurgija spustili Sasuolo na zemlju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2018

Proradio je i Milan! I to protiv najprijatnijeg iznenađenja sezone… Tim Đenara Gatuza je bez povređenog Iguaina odigrao najbolji meč u dosadašnjem delu sezone i kao gost deklasirao Sasuolo 4:1. Posle sat vremena igre je bilo 3:0 za Rosonere, a zaslužen utešni gol za Neroverde je postigao Filip...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sardare, junače! Azmun brži od sudije, Rubin se provukao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2018, 21:02

Sardar Azmun je junak navijača Rubina! „Iranski Mesi“ je petom minutu sudijske nadoknade na svom terenu savladao Krila Sovjetov sa 2:1 u poslednjoj utakmici devetog kola ruske Premijer lige. I tim iz Kazanja je ovim trijumfom prišao na samo bod zaostatka u odnosu na ekipe koje se bore za plasman...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.