Milan bolji od Sasuola, Đuričiću utešni pogodak

Izvor: RTS, 30.Sep.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan bolji od Sasuola, Đuričiću utešni pogodak

Fudbaleri Milana savladali su u gostima Sasuolo sa 4:1 u utakmici Serije A. Jedini gol za domaći tim postigao je Filip Đuričić.
Roso-neri su poveli preko Frenka Kesija u 39. minutu utakmice.

Suso je povisio na 2:0 u 50. minutu, a deset minuta kasnije je pogodio i Kastiljeho.
Trener domaćeg tima je šansu pružio Filipu Đuričiću, a srpski internacionalac mu se odužio golom u 68. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča.
Konačan rezultat, u četvrtom minutu sudijske nadoknade, postavio je Suso.
U prvom današnjem meču, Bolonja je kao domaćin savladala Udineze sa 2:1.
Torino je savladao u Veroni Kjevo sa 1:0, a jedini gol je postigao Simone Zaza u 88. Minutu.
Fiorentina je na svom stadionu savladala Atalantu sa 2:0, dok je Parma sa 1:0 bila bolja od Empolija. Đenova je u gostima slavila protiv Frosinonea sa 2:1.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đuričić strelac u porazu Sasuola od Milana

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Fudbaleri Milana pobedili su večeras Sasuolo u gostima sa 4:1, u sedmom kolu Serije A...Milan je vodio golovima Franka Kesija, Susa i Samua Kastiljeha...Rezultat je smanjio srpski fudbaler Filip Đuričić, a konačnih 4:1 postavio je Suso svojim drugim golom...Milan je pobedio posle tri vezana remija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.