Mijatovićev udar na zvezdu Reala: Majko moja, neka zapamti ko ga plaća

Izvor: B92, 22.Maj.2021, 10:49

Mijatovićev udar na zvezdu Reala: Majko moja, neka zapamti ko ga plaća

Predrag Mijatović, živa legenda Real Madrida, uvek je zanimljiv sagovornik kada je tema kraljevski klub.

Često zna i da kritikuje, pa se sada okomio na jednog od najzvučnijih igrača – Edena Azara.

Azar je plaćenih 100 miliona Čelsiju, ali je više bio u ambulantama zbog povreda nego na terenu, a uz to je primetan i višak kilograma.

Na sve to insistira da u lošem stanju igra za Belgiju na EURO.

"Majko moja... Uznemirujuće je da neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati u utakmici koja odlučuje o celoj sezoni. On i dalje misli da je EURO s Belgijom bitniji od La Lige. Neka zapamti ko ga plaća. To je Real Madrid", rekao je Mijatović za Kadena Ser.

Puno se govori i o statusu trenera Zinedina Zidana i da bi mogao da ode.

"Zidan ja odradio sjajan posao i ko god dođe umesto njega imaće jako težak posao, ali ja bih ipak volio da ostane pa da ga i sledeće godine gledamo na klupi Reala", rekao je Mijatović, konstatujući da je Real imao dobru sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIJATOVIĆ ISPROZIVAO AZARA: Majko moja... Zna li on ko ga plaća?!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2021

Bivši fudbaler i direktor Real Madrida Predrag Mijatović ošto je komentarisao odluku Edena Azara da napusti "kraljevski klub" i pridruži se reprezentaciji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.