Mijatović pregovara sa Milanom, tema je fudbaler Liverpula, vezista Reala dao negativan odogovor!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović pregovara sa Milanom, tema je fudbaler Liverpula, vezista Reala dao negativan odogovor!

Legendarni napadač je u menadžerskim vodama i učestvovaće kao posrednik u pregovorima oko potencijalnog transfera fudbalera Liverpula na "San Siro".

Kako prenose italijanski mediji, Predrag Mijatović se sastao sa predstavnicima fudbalskog kluba Milan, kako bi pregovarao oko prelaska defanzivca Liverpula Dejana Lovrena u njihove redove.

Mijatović ima ulogu posrednika, sa predstavnicima italijanskog velikana će pregovarati u ime fudbalskog agenta Vlada Lemića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zastupa hrvatskog reprezentativca, ali i Luku Modrića, za kojeg je Milan takođe bio zainteresovan.

Fudbaler "Redsa" je na listi želja "Rosonera", koji traže kvalitetna pojačanja za narednu sezonu, želeli su talentovanog Ozana Kabaka iz Štutgarta, ali je Turčin potpisao za Šalke.

Tako su nastavili poteru za Lovrenom, ali su dobili negativan odgovor kada je prelazak najboljeg fudbalera sveta za 2018. godinu Luke Modrića na "San Siro" u pitanju.

Novi funkcioner "Rosonera" Zvonimir Boban je kontaktirao svog zemljaka iz Madrida, ali je Modrić navodno odlučio da produži ugovor sa Realom.

Ostaje da se vidi da li će bivši napadač madridskog Reala, koji je i u Italiji ostavio trag noseći dres Fiorentine, uspeti da postigne dogovor oko prelaska bivšeg štopera Liona i Sautemptona u Milano.

Incontro in sede tra la dirigenza del #Milan e Predrag #Mijatovic che lavora da intermediario con Vlado Lemic, famoso agente che gestisce tanti croati, tra gli altri Lovren, Modric, Matic etc.

Lavori in corso in sede... @milannewsit pic.twitter.com/3ywQlmSEAq

— Antonio Vitiello (@AntoVitiello) 01. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.