Mijatova supruga važi za jednu od najlepših žena sportista, a OVA slika je dokaz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 21:15

Mijatova supruga važi za jednu od najlepših žena sportista, a OVA slika je dokaz (FOTO)

Potpuno drugačija od drugih.

Gotovo od trenutka kada je zakoračio na veliku fudbalsku scenu i svojim igrama skrenuo pažnju na sebe mnogim evropskim velikanima, Mijat Gaćinović pored podrške roditelja ima i bezrezervnu podršku izabranice Vedrane.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Veliku ljubav koja traje godinama, njih dvoje su krunisali na najlepši mogući način, preslatkim naslednikom.

Gospođa Gaćinović nije ni nalik većini izabranica fudbalera.

Nju eksponiranje ne interesuje i jedino se pojavljuje kao pratilja izabranika svog srca.

Uživa u ulozi majke i supruge, a svakom novom slikom koju podeli sa pratiocima na Instagramu, opravdava to što je mnogi smatraju jednom od najlepših izabranica naših sportista.

A post shared by Vedrana Gacinovic (@vedranaabovan)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.