Miho, u napad od prvog trenutka, kao što si obećao!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miho, u napad od prvog trenutka, kao što si obećao!

"Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je u saopštenju Bolonje.

Siniša Mihajlović je uveliko u bolnici i započeo je borbu sa leukemijom.

Iako je prvobitno objavljeno da će legendarni jugoslovenski fudbaler i bivši selektor reprezentacije Srbije biti primljen u bolnicu danas, plan je u međuvremenu promenjen, saopštila je Bolonja.

"Naš trener je u subotu rekao da jedva ceka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju rec. U dogovoru sa našim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta 'Seranjoli', on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju kluba sa "Renato dal'Ara" stadiona.

Podršku Mihajloviću u nedelju su pružili i vatreni navijači Intera, koji su otputovali u susednu Švajcarsku da uživo bodre "nerazure" u prijateljskoj utakmici sa Luganom.

Friendly match: Lugano vs Inter 14/07/2019 pic.twitter.com/eRfQNcVPdR

— 101% ULTRAS (@101ULTRAS) July 14, 2019

MIHINO PISMO: DOSTA SUZA, SADA BORBA!

Inače, Bolonja je odlučila da zadrži Mihu na mestu trenera, iako on u početku neće biti u prilici da vodi ekipu, već će se posvetiti zahtevnom procesu lečenja.

To, ipak, ne znači da neće voditi treninge prvog tima.

Mihajlović se prošlog proleća vratio na klupu Bolonje posle više od deset godina i ekipu koja je do tada imala samo dve pobede i bila "viđena" u Seriji B na majstorski način podigao, "zategao" i veoma brzo odveo do sredine tabele, daleko od zone ispadanja.

"U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.

Mihajlović je u subotu na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.