Mihina tajna uspeha? Ovih pet filmova gledali su fudbaleri Bolonje!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihina tajna uspeha? Ovih pet filmova gledali su fudbaleri Bolonje!

Mihajlović je poznat kao netipičan trener, ovo su bile pripreme za neke od utakmica...

Siniša Mihajlović je poznat kao originalan trener. Osim što za konferencije za medije sprema citate i trudi se da uvek odgovori iskreno i bez fraziranja, deo priprema za neke mečeve su filmovi.

Ali, ne video materijal sa utakmica, već igrani filmovi.

Prošle godine kada je preuzeo ekipu i napravio neverovatan rezultat dovevšti otpisanju Bolonju do sredine tabele na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "repertoaru" su bila tri filma.

Jedan je "Aleksandar", Stounov epski spektakl i Aleksandru Makedonskom, drugi je "Feniksov let", rimejk slavnog filma iz 1965. o preživelima nakon pada aviona u mongolijskoj Gobi pustinji. Treći je bio mađarski White Palms o surovom drilu gimnastičara u zemljama Varšavskog pakta.

Ove godine, Miha je pustio igračima dva filma, oba sa Vilom Smitom, jedan je poznati "golferski", "Legenda o Begeru Vansu", a drugi na početku prvenstva, u pitanju je "Potraga za srećom", sjajna drama o propasti i roditeljskoj ljubavi u kome Vil Smit igra sa sinom Džejdenom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.