Mihajlović se šalio: Manćini direktor, ja trener, tako nikad neću dobiti otkaz

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović se šalio: Manćini direktor, ja trener, tako nikad neću dobiti otkaz

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović bio je dobro raspoložen posle još jedne, četvrte uzastopne pobede njegovog tima i proboja na visoku četvrtu poziciju na tabeli Serije A. Đenovljani su posle trijumfa prethodne nedelje protiv Rome, savladali i Inter i tako potvrdili epitet najprijatnijeg iznenađenja sezone. Mihajlović je, dakle, nadmudrio svog prijatelja i nekadašnjeg saradnika Roberta Manćinija...

- Inter je odigrao najbolje ove sezone i zaista su nam napravili mnogo problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << - rekao je Miha posle meča.

- Četvrto mesto je nešto što niko nije očekivao od Sampdorije kada je počinjala sezona, ali je sve ovo što nam se dešava sasvim zasluženo. Entuzijazam i euforija su dobri za navijače, ali loši za igrače, tako da moramo sa obe noge ostati na zemlji i nastaviti da naporno radimo.

Mihajlović ne krije da je recept za uspeh maksimalno požrtvovanje svakog igrača i stav "svi za jednog, jedan za sve".

- Naša snaga je radna etika tima. Svi su spremni za borbu u kojoj pomažu saigraču. Bilo da počinju u startnoj postavi ili ulaze sa klupe. Volim timski duh ove ekipe, ali moramo da ostanemo skromni i ne smemo zaboraviti odakle smo počeli.

Sprski trener se našalio na pitanje novinara da li je imao neki savet za Roberta Manćinija.

- Zapravo i nismo pričali posle utakmice. Bilo bi zabavno da u budućnosti radimo u nekom klubu zajedno, on kao direktor, ja kao trener. Tako bismo se obojica osigurali da nikada ne dobijemo otkaz.

(Foto: Beta/AP/Carlo Baroncini)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.