Mihajlović reagovao na dobacivanje navijača Lacija „ciganine“

Izvor: RTS, 15.Maj.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović reagovao na dobacivanje navijača Lacija „ciganine“


Siniša Mihajlović je krenuo na finale Kupa Italije između Lacija i Atalante (2:0), navijač domaćih mu je dobacio „ciganine“ na šta je on krenuo ka njemu. Tu je bila policija koja je reagovala i smirila trmperamentnog Mihajlovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Rimu: Navijač dobacio "ciganine", Mihajlović krenuo ka njemu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2019, 08:01

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović je krenuo na finale Kupa Italije između Lacija i Atalante (2:0), a navijač domaćih mu je dobacio "ciganine" na šta je on krenuo ka njemu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Mihajlovića obuzdavala policija zbog vređanja navijača Lacija

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2019

Siniša Mihajlović burno je reagovao nakon što mu je jedan od navijača Lacija, kluba za koji je nekada nastupao, pred finale Kupa između Lacija i Atalante, dobacio "Ciganine"..."Kome ste rekli da je Cigan? Kome ste rekli da je Cigan", uzvikivao je Mihajlović, dok je ispred njega stajalo nekoliko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.