Mihajlović preti Juventusu: Videli smo da nisu nepobedivi

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović "preti" Juventusu: Videli smo da nisu nepobedivi

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da Juventus nije nepobediv i da njegova ekipa može da napravi problem lideru ako bude igrala hrabro i odlučno.

Bolonja u nedelju dočekuje Juventus u utakmici 25. kola Serije A.

"Ponovo je u sredu dokazano da Juventus nije nepobediv. Nijedan tim nije nepobediv. Znamo šta Juventus predstavlja i kako oni igraju, ali mi igramo na domaćem terenu i znamo da im možemo napraviti problem ako budemo igrali hrabro i odlučno", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mihajlović.

Ekipa Siniše Mihajlovića je na 18. mestu na tabeli italijanskog šampionata sa 18 bodova, dok je Juventus prvi sa 66.

"Imamo samo jedan način igranja, bez obzira na to ko nam je protivnik, a to znači da ostanemo dosledni svojim principima. Znamo da se suočavamo sa jednom od najjačih ekipa u Evropi, ali ni njima sigurno neće biti lako", kazao je Mihajlović.

Bolonja je i dalje bez Rodriga Palasija, Matije Destra i Federika Matiela, tako da su opcije u napadu ograničene.

"Svi moramo da popravimo završnicu, a ne samo napad. Stvaramo prilike za gol, ali nažalost ne završavamo ih kako treba", rekao je Mihajlović.

Utakmica izmedju Bolonje i Juventusa igra se sutra od 15.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.