Mihajlović pred duel sa Juventusom: Atletiko nam je pokazao da nema nepobedivih

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović pred duel sa Juventusom: "Atletiko nam je pokazao da nema nepobedivih"

Pred srpskim trenerom je najteži ispit ove sezone.

Fudbaleri Bolonje dočekaće Juventus sutra od 15h u okviru 25. kola Serije A.

Siniša Mihajlović je preuzeo ekipu pre oko mesec dana, ostvario je trijumf na debiju protiv Intera, potom je remizirao sa Đenovom, da bi minulog vikenda doživeo i prvi poraz od Rome.

Utisak je da je popravio situaciju u klubu, ali je Bolonja i dalje u zoni ispadanja, a sutra im sledi duel sa aktuelnim šampionom i liderom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tabeli Serije A.

Srpski trener je svestan da je pred njegovom ekipom težak zadatak, ali ističe i da Juve neće imati lak posao protiv njegove ekipe.

"Da li je Juve planina na koju ne možemo da se popnemo? Svesni smo toga da ćemo se suočiti sa jednim od najboljih timova u Evropi, ali videćemo šta će biti. Neće nam biti lako, ali neće biti lako ni njima", istakao je Mihajlović.

On je pomenuo i duel Juventusa i Atletiko Madrida iz osmine finala Lige šampiona, iz kojeg su "Jorgandžije" izašle kao pobednici (2:0).

"Utakmica između Juventusa i Atletiko Madrida nam je pokazala da nema nepobedivih timova. Znamo šta Juventus predstavlja i kako mi igramo, kako igramo kod kuće i svesni smo da možemo da ih stavimo u nezgodan položaj, sa hrabrošću, samopouzdanjem i odlučnošću", dodao je srpski stručnjak.

Za kraj je biranim rečima govorio o narednom rivalu.

"Juve je model za sve, jedinstveni su u Evropi. Oni su primer koji treba pratiti u pogledu menadžmenta, igrača i svega. Dolaskom Ronalda, pokušaće da osvoje Ligu šampiona. Dobili su iskorak u kvalitetu sa jednim od najboljih igrača na svetu", zaključio je Siniša Mihajlović.

Duel na "Renato Dal'Ari" zakazan je za nedelju od 15h po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miha hoće "skalp" Juventusa: Čolo pokazao kako!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019

Madriđani su dali recept srpskom treneru kako da uđe u istoriju....Statistika kaže da Siniša Mihajlović nema mnogo čemu da se nada protiv Juventusa, ali dobro znamo da najviše uživa kada je potpuni autsajder....Stari-novi trener Bolonje pokušaće da Juventusu nanese prvi poraz ove sezone u Seriji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.