Mihajlović o Bolonji, poslu, novcu, Gvardioli i zubaru

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 09:59

Mihajlović o Bolonji, poslu, novcu, Gvardioli i zubaru

Trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o raznim temama na konferenciji za medije pred meč sa Atalantom.

Bolonja gostuje Atalanti u nedelju od 20:45, u okviru 33. kola Serije A.

Ekipa Siniše Mihajlovića nalazi se na 11. mestu sa 38 osvojenih bodova, dok je Atalanta na trećoj poziciji sa 65 osvojenih bodova.

"Kada odem kod zubara, ponekad zaspim, to mi je opuštajuće. Jedina trauma zbog zubara bila mi je što često nije bilo anestezije. Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gvardioli potreban bolji zubar jer ja bih pre išao kod zubara nego igrao protiv Atalante", rekao je Mihajlović, aludirajući na izjavu Pepa Gvardiole da je meč protiv Atalante ravan odlasku kod zubara.

Mihajlović se sastao sa predsednikom Bolonje.

"Pričali smo o raznim stvarima, ne samo o fudbalu. Predsednik je ambiciozan, kao i ja, pa obojica želimo da unapredimo tim. Teško je izaći na kraj sa krizom zbog pandemije koronavirusa. Za sada se ništa nismo dogovorili, sve je otvoreno. Sastaćemo se ponovo i pričaćemo o budućnosti. Imam još dve godine ugovora, srećan sam ovde, videćemo šta će biti. Nije mi stalo do novca, samo do posla", jasan je Siniša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ O ZUBARU, GVARDIOLI I BOLONJI: Zanimljiva konferencija srpskog trenera pred meč sa Atalantom!

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2021

Trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o mnogim temama na konferenciji za medije pred utakmicu sa Atalantom.. The post MIHAJLOVIĆ O ZUBARU, GVARDIOLI I BOLONJI: Zanimljiva konferencija srpskog trenera pred meč sa Atalantom! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.