Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 22:26

Mihajlović: Sudija je upropastio utakmicu, zaslužili smo pobedu

Srpski strateg besan posle remija sa Đenovom (2:2)

Bolan udarac koji je Inter zadao Bolonji pobedom 5:1 uticao je da izabranici Siniše Mihajlovića gostovanje Đenove dočekaju praktično uz imperativ da se pobedom ekspresno oporave i vrate na željeni kolosek. Ipak, planovi Bolonje pali su u vodu u 89. minutu kada je Krišito sa bele tačke doneo izjednačenje i remi (2:2) gostima.

Prosuta dva boda sa bele tačke bila su povod za burnu reakciju Mihajlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na odluku sudije Frančeska Forna koji je potom isključio srpskog stratega. Međutim, protesti šefa stručnog štaba Bolonje nastavili su se i nakon susreta, na konferenciji za medije.

"Bonifazi je bio fauliran, bilo je jasno, zatim se pri padu naslonio na protivnika i to nije smelo da bude okarakterisano kao potez za penal. Potrebno je dobro proceniti takve situacije, a sudija je ovaj put upropastio utakmicu. Mnogo toga se može reći na ovu temu, ipak, momci su učinili sve da ostvare pobedu protiv odličnog rivala. U prvom poluvremenu smo bili malo napeti, a zatim smo se oporavili i zaslužili smo pobedu", kazao je Mihajlović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.