Mihajlović: Moji igrači me nekad ljute  slobodni su da rade šta ja želim

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 17:08

Mihajlović: Moji igrači me nekad ljute " slobodni su da rade šta ja želim

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović govorio je kako mu je u Bolonji.

Drugi mandat u istom klubu, neko bi rekao i treći zbog pauze zbog koronavirusa, Mihajlović koristi da ekipu pripremi na najbolji način za nastavak.

Istovremeno, Srbin takođe odrađuje svoj trening nakon što je pobedio leukemiju.

"Najveće zadovoljstvo mi je što sam sprečio da Bolonja ispadne. Ni najveći optimisti nisu verovali. Ne zaboravljam što sam se vratio. Ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da imam dugove i hteo sam da završim posao. Da vratim naklonost svih navijača", rekao je Mihajlović, a prenosi Gazeta delo sport.

Možda i najveća snaga ekipe je snažan odnos igrača i Mihajlovića, posebno ojačan zbog bolesti Srbina.

"U šali govorim da su moji igrači slobodni da rade šta ja želim. Imam lep odnos sa njima, ponekad me naljute jer svi moraju da budu dobri. I ja sam sa 22 godine pravio greške, one se mogu napraviti, ali moraju da se isprave i slušaju stariji. Kao kada slušaš oca ili starijeg brata".

"Morate biti iskreni i odani. To je najbolji način da vas poštuju. Ako vas ne poštuju, to postoje problem", govori Miha.

Mihajlović je napravio roditeljsku paralelu.

"Najvažnije je šta vam kažu roditelji. Oni uvek žele dobro vama, nikada vas neće odvesti na pogrešan put. Isto tako i u fudbalu mora da se sluša trener", zaključio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.