Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 08:44

Miha zove Radulovića, prodaja Petrovića stavlja Zvezdu u bolju pregovaračku poziciju

Bolonja iskazala interesovanje za talentovanog fudbalera

Posle Milana, javio se Inter, a sve je počelo još od Šalkeovog interesovanja početkom godine. Interesovanje je pokazala i Valensija, ali se čini da će Andrija Radulović bi mogao karijeru da nastavi u nešto manjoj sredini, koja bi bila pogodnija za njegov igrački razvoj. Prema pisanju Sportskog žurnala, Andrija Radulović, bi karijeru mogao da nastavi u Bolonji, s obzirom da je klub Siniše Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskazao interesovanje za talentovanog fudbalera. Pored ekipe sa Renato Dalare zainteresovana je i jedna ekipa iz Serije B, dodaje Žurnal.

Crvena zvezda neće pristati na obeštećenje ispod 2.000.000 evra.

Ono što bi moglo da dovede crveno-bele u komotniju poziciju u pregovorima za mladog igrača, jer onda ne bi imala presing brzanja u odluci.U ovom trenutku još uvek nema zvaniučne ponude za Radulovića, već je sve na bazi najave mogućih pregovora.

Žurnal napominje da bi Crvena zvezda od prodaje Petrovića i Boaćija ili Degeneka mogla da dođe do novca kojim bi obezbedila formiranje novog tima, pa bi bila u situaciji da Raduloviću podiže cenu kroz superligaške utakmice. Ključna bi mogla da bude i procena stručnog taba o tome da li mladi ofanzivac kadar da iznese teret Zvezdinog dresa i napreduje u budućnosti.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.