Miha izašao sa pres konferencije, a ispred zgrade - iznenađenje i ogromna podrška! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha izašao sa pres konferencije, a ispred zgrade - iznenađenje i ogromna podrška! (video)

Svi smo ujedinjeni u jednoj želji, da Miha pobedi!

Potresno je danas bilo o Bolonji, dok je Siniša Mihajlović saopštavao da boluje od leukemije, ali već tokom pres konferencije su usledile ohrabrujuće poruke i od samog Mihajlovića i od klupskog lekara.

Ogromna podrška Siniši stiže sa svih strana, a posle obraćanja medijima, pri izlasku iz zgrade sačekao ga je veliki broj navijača Bolonje, koji su želeli da mu lično požele brzo ozdravljenje i što skoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povratak na teren.

-

Bellissimo l'abbraccio dei tifosi del #Bologna a #SinisaMihajlovic dopo l'annuncio della malattia in conferenza stampa. Ho i brividi. #ForzaSinisa #Mihajlovic ❤ pic.twitter.com/pQxJEoHB2C

— Vero 🖤💙 (@veronique__94) July 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajloviću snažna podrška u Italiji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović, nakon što je otkrio da boluje od leukemije, dobio je veliki broj poruka podrške širom fudbalske Italije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DIRLJIVE poruke za Mihu: Javili se i Jokan, Toti...

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019

Pročitajte šta su velikani našeg i svetskog fudbala poručili Siniši Mihajloviću...Hrabro, u svom stilu, Siniša Mihajlović (50) izašao je u subotu pred novinare u Bolonji i priznao da ima leukemiju...Govorio je trener Bolonje koliko mu je bilo teško kada je čuo dijagnozu, priznao da je plakao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.