Mičel i Gober besni na sudije: Ovo izmiče kontroli

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 11:08

Mičel i Gober besni na sudije: Ovo izmiče kontroli

Košarkaši Jute Džez su poraženi od Filadelfije rezultatom 131:123.

Kada pogledamo sjajnu utakmicu koja je iza nas uglavnom ćemo videti 40 poena i 19 skokova Džoela Embida, ali i isključenje Donovana Mičela.

Upravo ovaj drugi deo rečenice izdvajamo, Donovan Mičel je bio veoma ljut na sudije i smatrao da su košarkaši Jute oštećeni na ovom meču.

"Teško je da izađemo na teren i da se borimo kada nam otimaju utakmicu. Nikada nisam hteo da svalim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivicu na sudije, uvek smo mi mogli da učinimo više, ali ovo izmiče kontroli", rekao je Donovan Mičel.

Sličan komentar je imao i Rudi Gober.

"Kada moje saigrače fauliraju triput u nizu se ne svira, kada Konli krene na ulaz i protivnički igrači ga skidaju sa obruča ispred sudija, to se ne svira. Na drugoj strani, sviraju se nepostojeći faulovi. Mislim da je to nepoštovanje košarke, ali i Jute Džez. Nadam se da će opet pogledati utakmicu kada dođu kući. Ja ću sigurno, ali se nadam da će ih biti sramota", smatra Rudi Gober.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.