Izvor: RTS, 25.Apr.2021, 16:55

Metalac nadigrao Vojvodinu u nadoknadi, Radnik i Radnički podelili bodove

Fudbaleri Metalca iznenadili su Vojvodinu na gostovanju i došli do pobede sa 2:1 u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Timovi Radnika i Radničkog iz Niša podelili su bodove odigravši utakmicu bez postignutih golova.
Tim Metalca je odlično ušao u meč na gostovanju sa Vojvodinom koja je smatrana za favorita u ovom duelu, a meč je razrešen u dramatičnoj završnici.

Ravnopravna borba se vodila tokom celog meča, a gosti su prvi poveli u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 63. minutu pogotkom Stefana Cvetkovića.
Domaćini pojačavaju tempo, ali gosti uspevaju da sačuvaju mrežu i kada se učinilo da će odneti pobedu, Nemanja čović postiže pogodak za izjednačenje u 89. minutu.
Ušlo se u sudijsku nadoknadu vremena i učinilo se da će se meč završiti podelom bodova ali je u 94, minutu Kongoanski internacionalac Prestiž Mboungou uspeo da pogodi mrežu Vojvodine za 2:1 i slavlje Metalca.
U prvom današnjem meču Fudbaleri Radnika i Radničkog iz Niša podelili su dodove odigravši nerešeno 0:0.
Poslednjim popodnevnim mečevima Crvena zvezda sa Inđijom i Partiran sa Spartakom zatvaraju 33. kolo Superlige Srbije.
Petak:
Zlatibor - Novi Pazar 0:1
Subota:
Voždovac - Čukarički 2:1
Napredak - Proleter 5:0
Rad - OFK Bačka 3:0
Javor - Mačva 2:0
Mladost - TSC 2:1
Nedelja:
Radnik - Radnički 0:0
Vojvodina - Metalac 1:2
Inđija - Crvena zvezda
Partizan - Spartak
Tabela:
Crvena zvezda 92
Partizan 80
Vojvodina 66
Čukarički 65
TSC 49
Radnik 48
Mladost 48
Spartak 47
Metalac 45
Proleter 43
Rad 42
Javor 41
Napredak 41
Voždovac 41
Radnički Niš 39
Novi Pazar 39
Inđija 32
Zlatibor 22
Mačka 21
OFK Bačka 16

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aston vila i VBA podelili bodove u dramatičnoj završnici

Izvor: RTS, 25.Apr.2021

Malo je nedostajalo da fudbaleri VBA nadigraju Aston vilu i prirede iznenađenje na gostovanju u poslednjoj današnjoj utakmici 33. kola Premijer lige. Posle ravnopravnog duela tokom prvog poluvremena gosti su u drugom poveli sa 2:1 i vodili sve do drugog minuta sudijske nadoknade kada su domaćini...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.