Mesi slomio ruku, propušta El klasiko

Izvor: B92, 21.Okt.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi slomio ruku, propušta "El klasiko"

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pauziraće tri nedelje zbog preloma podlaktice, što znači da će propustiti derbi sa Real Madridom.

"El klasiko" ke na programu 28. oktobra, a biće prvi od decembra 2007. u kojem neće igrati ni Mesi ni Kristijano Ronaldo.

Mesi je povredu doživeo u meču sa Seviljom u subotu uveče, kada je u 26. minutu morao da ustupi mesto Osmanu Dembeleu.

Jedan od najboljih fudbalera sveta nezgodno je pao na rame i iz Barselone su saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je došlo do frakture, odnosno preloma radijalne koste desne ruke (podlaktice).

Pre povrede Mesi je bio strelac i asistent, a Barselona je pobedila 4:2 i zadržala prvo mesto u LaLigi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno: Mesi propušta El Klasiko

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2018

Crne slutnje navijača Barselone su se obistinile. Katalonski velikan neće moći da računa na svog najboljeg igrača Lionela Mesija u naredne tri nedelje, što znači da će propustiti i okršaj sa Real Madridom na Nou Kampu narednog vikenda (nedelja 16.15). Argentinac je nezgodno pao na ruku u 16....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.