Mesi tragičar, Espanjol srušio Barsu posle 9 godina!

Izvor: B92, 17.Jan.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi tragičar, Espanjol srušio Barsu posle 9 godina!

Fudbaleri Espanjola priredili su iznenađenje u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja, pobedili su Barselonu 1:0.

Domaćin je slavio u katalonskom derbiju prvi put od 2009. godine golom tinejdžera Oskara Melenda, dva minuta pre kraja meča.

Tragičar utakmice bio je Lionel Mesi, koji je u 61. minutu promašio penal za Barselonu.

Barsa je uspostavila inicijativu od starta meča, tražila put ka golu domaćina kojem je prioritet bilo upravo da prvo sačuva svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežu, a tek onda zapreti iz potencijalne kontre.

Međutim, gosti su se mučili da konkretno zaprete golu Espanjola, a najbolju šansu propustio je Denis Suares, koji je desetak metara šutirao pored gola iako je bio usamljen.

Šansu da povede sredinom drugog poluvremena, nakon što je Roberto srušen u kaznenom prostoru Espanjola. Mesi je uzeo loptu i stavio je na belu tačku, ali je Dijego Lopes izašao kao pobednik iz ovog dvoboja.

U samom finišu Espanjol se konačno budi i u napadu, oslobađa se protiska gradskog tivala, te poslednjim minutima šokira lidera LaLige.

Navaro je ubacio loptu u kazneni prostor, a 19-godišnji Melendeo trese mrežu iza leđa nemoćnog Jaspera Silesena.

Naravno, nije ovde još ništa gotovo, putnika u polufinale odlučiće revanš na Kamp Nou 25. januara, ali navijači Espanjola će sigurno još dugo pamtiti ovo veče.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) SENZACIJA: Mesi promašio penal, Espanjol pobedio Barselonu posle 9 godina

Izvor: Kurir, 17.Jan.2018

Fudbaleri Espanjola načinili su iznenađenje savladavši na svom stadionu Barselonu u prvom meču četvrtfinala španskog Kupa kralja - 1:0 (0:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.