Mesi spasao Barselonu na debiju novog trenera

Izvor: B92, 19.Jan.2020, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi spasao Barselonu na debiju novog trenera

Fudbaleri Barselone pobedili su Granadu sa minimalnih 1:0 u 20. kolu španske LaLige.

Barsu je na ovom meču prvi put vodio novi trener Kike Setijen, koji je zamenio Ernestea Valverdea.

Šampion Španije je odigrao dominantno i imao 81% poseda lopte, uz 13 šuteva ka golu protivnika, ali je umalo ostao bez pobede.

Gosti su konstantno odolevali napadima domaćina uprkos evidentnoj inferiornosti, ali je stvari zakomplikovao German Sančes, koji je dobio drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žuti karton u 69. minutu.

Barsa je od tog trenutka čekala samo sedam minuta, kada je Lionel Mesi dobio dobar pas od Artura Vidala i smestio loptu iza leđa golmana Silve.

Argentinac je nedugo zatim mogao da duplira prednost svoje ekipe, ali su ipak mreže mirovale do kraja meča.

Fudbaleri Atletik Bilbaa i Selte Vigo odigrali su nerešeno 1:1.

Gol za Seltu postigao je Rafinja u 56. minutu, dok je izjednačenje iz jedanaesterca doneo Raul Garsija u 76. minutu utakmice.

U prvom poluvremenu Bilbao je stvorio nekoliko dobrih šansi, ali nije uspeo da ih realizuje, te se rezultat nije menjao.

Posle samo deset minuta igre u nastavku, Rafinja je s ivice šesnaestrca šutirao i pogodio u donji desni ugao i vođstvo Selte.

Posle igranja rukom Franciska Beltrana sudija je dosudio jedanesterac, a siguran izvođač bio je Garsija, koji je tako poravnao rezultat.

Do kraja utakmice ni jedna ni druga ekipa nisu imale nove prilike za pogodak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MESI SKRATIO MUKE: Barselona tek sa igračem više slomila Granadu na debiju Kikea Setjena

Izvor: Kurir, 20.Jan.2020, 00:08

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Granadu sa 1:0 u 20. kolu španske Primere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.