Mesi propušta i utakmicu protiv Bresta

Izvor: B92, 15.Jan.2022, 00:28

Mesi propušta i utakmicu protiv Bresta

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi propustiće utakmicu protiv Bresta pošto se i dalje oporavlja od koronavirusa, rekao je njegov trener Maurisio Poćetino.

Mesi je propustio utakmicu protiv Liona (1:1) prošle subote, kada je nastavljeno takmičenje u francuskoj ligi posle kraće zimske pauze.

On se zarazio koronavirusom dok je bio na odmoru u Argentini, a po povratku u Pariz ponovo je testiran i bio je negativan.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sinoć na društvenim mrežama naveo da mu je za oporavak "potrebno više vremena nego što je očekivao", da se "gotovo oporavio" i da jedva čeka da se vrati na teren.

"Ovih dana sam trenirao kako bih se 100 odsto spreman vratio na teren. Pred nama su vrlo uzbudljivi izazovi i nadam se da ćemo se svi ubrzo ponovo videti", naveo je Mesi.

Posle utakmice protiv Bresta, Pari Sen Žermen će igrati 23. januara protiv Remsa.

Iz ekipe i dalje odsustvuje Nejmar, koji je krajem novembra povredio skočni zglob.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.