Mesi i Nejmar ne mogu očima da se gledaju: Šokantne tvrdnje stižu iz Španije!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi i Nejmar ne mogu očima da se gledaju: Šokantne tvrdnje stižu iz Španije!

Uznemirijuće spekulacije se vode po Španiji koje se nimalo neće svideti navijačima Barselone. Ukoliko se nešto od toga ispostavi tačnim, izgleda da će se ludi napadčki trio Mesi-Suarez-Nejmar raspasti.

Eduardo Inda, novinar španskog "OK Diario" tvrdi da je atmosfera u Barsinoj svlačionici toksična.

Ukratko: Lionel Mesi ne toleriše Nejmarov ego, a Brazilac ne vidi da može da osvoji Zlatnu loptu dokle god igra sa Argentincem.

Novinar takođe tvrdi i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Nejmar ima još gori odnos sa Barseloninim trenerom Luisom Enrikeom, tako da se budućnost Brazilca u španskom klubu dovodi u pitanje.

Njegov otac je inače nedavno izjavio kako zna da je njegov sin "druga violina" Mesiju, i da bi on zaista mogao da iskaže pun svoj potencijal jedino ako pređe u redove Pari Sen Žermena.

Foto: Guliver/Alex Caparros/Getty Images

Novinar Inda je istakao:

- Mesi ne voli veliki ego Nejmara, koji misli da ne može da osvoji Zlatnu loptu dok igra s Mesijem. Odnosi sa Enrikeom su još gori nego s Mesijem. U svlačionici je, pred svim saigračima, rekao: "Dosta je bilo".

S ovim je u koliziji nedavna izjava hrvatskog igrača Ivana Raktića, koji tvrdi da su "MSN" najbolji prijatelji.

- Iznenađujuća stvar u vezi sa Mesijem, Nejmarom i Suarezom je ta što niko od njih nije egoista. Iako su potpuno različite ličnosti, zajedno su harmonični - rekao je Rakitić.

Šta vi kažete na celu ovu priču, da li je realna?



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.