Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 15:24

Melouna brine velika minutaža Jokića: Šta nam vredi MVP ako se povredi

Trener Nagetsa želi da odmori srpskog centra pre početka plej-ofa

Nikola Jokić

je protiv Šarlota odigrao još jedan odličan meč koji je obogatio pasom od preko 30 jardi za "tačdaun" Arona Gordona. Zato su se mnogi navijači Nagetsa našalili na račun Bronkosa, savetujući naslednike Peta Boulena, gazde NFL tima, da ne prevaljuju skoro 1.800 kilomatara puta, čak do Grin Beja kako bi našli kvoterbeka (navodno su Bronkosi i Pekersi u priči oko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << selidbe jednog od najvećih kvoterbekova ikada Arona Rodžersa u Denver), nego da se prošetaju koji kilometar do "Bol arene"...

Ipak, treneru Nagetsa Majku Melounu nije do šale.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne brine ga igra tima, naravno, već prekovremeni rad budućeg najkorisnijeg igrača - Jokića - koji nema koji nameru da se odmara...

"Nikola i ja smo zajedno šest godina. Imamo izvanredan odnos. Trener - igrač, prijatelj, kako god želite. Vodimo stalnu diskusiju upravo o toj temi - o potencijalnom smanjenju minuta. I to je nešto što ćemo nastaviti da gledamo", rekao je Meloun posle novog trijumfa Nagetsa.

Još ranije je spomenuo da Jokić odbija da preskoči utakmicu, jer je to jednostavno njegov način razmišljanja, već da je u svojoj zemlji drugačije naučio da se odnosi prema košarci.

Nikola je odigrao svaki od 69 mečeva Denvera u ovoj sezoni, s prosekom od 26,4 minuta i naravno najviše je imao uticaja da ekipa obezbedi četvrto mesto na Zapadu, sa određenim šansama da u preostala tri meča preskoči LA Kliperse na trećoj pozciji.

Meloun koji odavno ne može da računa na drugog igrača tima, povređenog Džamala Marija, daleko više od trećeg mesta želi da Nagetsi uđu u plej-of sa zdravim i svežim Jokićem.

"S jedne strane iskreno poštujem Nikolu. Sa ogromnim ponosom igra svake večeri. Ali s druge strane, moramo da budemo pametni, ne samo kada je Nikola u pitanju, već ceo tim. Već imamo dovoljno povreda i šta nam vredi MVP u timu, ako je povređen", dodao je trener Demvera.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.