Mekgregoru standardna suspenzija, kazna čeka i Habiba

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekgregoru standardna suspenzija, kazna čeka i Habiba

UFC, najznačajnija organizacija u MMA, suspendovaće Habiba Nurmagomedova, kao i njegovog rivala Irca Konora Mekgregora, posle borbe za titulu u lakoj kategoriji, u kojoj je u nedelju slavio borac iz Rusije.

Borac avarskog porekla iz Dagestana je u Las Vegasu savladao Mekgregora tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, posle čega je izbio veliki incident, u kojem je došlo do velike tuče van i u oktagonu.

Nurmagomedov je iskočio iz kaveza i napao ljude iz Mekgregorovog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tima, dok je napadnut i Irac.

UFC je najavio suspenziju oba borca, ali iz različitih razloga. Irac je suspendovan preventivno iz medicinskih razloga, kako se ne bi borio u međuvremenu, što mu neće predstavljati problem, jer to nije ni planirao. Mekgregor je suspendovan na standardnih mesec dana, tačnije do 6. novembra, dok Nurmagomedova očekuje malo duža pauza.

Sportska komisija države Nevada je zamrzla dva miliona dolara honorara borcu iz Rusije, a predsednik UFC Dejna Vajt je naglasio da će Nurmagomedov zbog napada na ljude iz Mekgregorovog tima biti suspendovan od četiri do šest meseci. On je naglasio i da Dagestancu neće biti oduzeta titula.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.