Mega gazi – pobeđena Cedevita u Zagrebu!

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega "gazi" – pobeđena Cedevita u Zagrebu!

Ekipa Mega Bemaks napravila je iznenađenje u Zagrebu, pošto je pobedila Cedevitu sa 95:86, u trećem ABA lige.

"Klinci" Dejana Milojevića napravili su veliki "skalp" savladavši skupocen sastav Cedevite u njihovom domu.

Mega je odigrala fantastično drugo poluvreme (48:39), a heroji pobede bili su Ognjen Čarapić i Goga Bitadze, koji su bili najefikasniji.

Centar iz Gruzije meč je završio 16 poena, 10 skokova i dve asistencije, dok je plejmejker ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinak od 17 poena (5/5 iz igre) i četiri asist

Mega je ovom pobedom zabeležila i treću pobedu u isto toliko mečeva i deli prvo mesto sa glavnim kandidatom za titulu – ekipom Crvene zvezde.

Cedevita je pretrpela i drugi poraz, i sada se nalazi daleko od četiri najbolje ekipe u šampionatu, međutim i dalje je početak sezone.

U ekipi iz Zagreba Džastin Kobs ubacio je 16 poena, uz sedam asistencija, Bel je ubacio 15, dok je Eldžin Kuk postigao 14 poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.