Mediji: Murinjo odlazi posle meča sa Njukaslom

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Murinjo odlazi posle meča sa Njukaslom

Utakmica protiv Njukalsa u 8. kolu Premijer lige mogla bi da bude poslednja za Žozea Murinja na klupi tima sa Old Traforda.

Prema informacijama Mirora portugalski trener je izgubio poverenje rukovodstva kluba koje do kraja sledeće nedelje planira da se rastane sa Murinjom. Navodno, ishod meča sa Svrakama neće imati uticaja na odluku čelnika Crvenih đavola.

Portugalac je na Old Traford došao 2016. i sa Junajtedom osvojio Superkup Engleske (2016), Liga kup Engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << (2017) i Ligu Evrope (2017).

EXCLUSIVE: Jose Mourinho set to be sacked THIS WEEKEND whatever Manchester United's result vs Newcastle | @DiscoMirrorhttps://t.co/HBWZBjRuhkpic.twitter.com/QrlOccJbri

Mesecima se spekuliše da bi Murinja mogao da nasledi bivši trener Real Madrida Zinedin Zidan, koji je u protekle tri sezone tri puta bio prvak Evrope sa "kraljevskim klubom."

Mančester Junajted je posle sedam kola tek deseti na tabeli Premijer lige sa devet bodova manje od vodećih Mančester Sitija i Liverpula.

Murinjova ekipa u subotu u 18:30 časova dočekuje Njukasl, a prenos je na SK1.

Pogledajte i podkast posvećen predstojećim mečevima u Premijer ligi.

Izvor: Sport klub

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Miror: Murinjo odmah odlazi; Skaj: Nije tako

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018

Utakmica protiv Njukalsa u 8. kolu Premijer lige mogla bi da bude poslednja za Žozea Murinja na klupi tima sa Old Traforda...Prema informacijama Mirora portugalski trener je izgubio poverenje rukovodstva kluba koje do kraja sledeće nedelje planira da se rastane sa Murinjom. Navodno, ishod meča sa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.