Mbođu šansa na Marakani, Lalatović šalje Jovanovića na pozajmicu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbođu šansa na Marakani, Lalatović šalje Jovanovića na pozajmicu

Trener crveno-belih istakao je da je zadovoljan novim igračima u timu - Lukovićem, Anđelkovićem, Cvetkovićem, Stojanovićem i Parkerom

Produžetkom saradnje sa Savom Pavićevićem i povratkom Aleksandra Lukovića nastala je velika gužva na poziciji štopera. Ponude za Darka Lazića su nedovoljno dobre, pa je njegov odlazak pod velikim znakom pitanja, u klubu je Mamadu Mbođ koji ne želi ponovo na pozajmicu, stoga će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po svemu sudeći višak na Marakani biti mladi Vukašin Jovanović

„Smatram da je za Vukašina Jovanovića najbolje da narednih šest meseci igra na pozajmici ili dvojnoj registraciji. Sa mojom odlukom su složni i čelnici, a ostaje da se izabere ekipa u kojoj može da potvrdi neosporan potencijal, da bi onda od leta ozbiljno konkurisao za najbolji tim Crvene zvezde”, kaže Lalatović za Novosti.

Zvezda bi pak mogla da uđe u problem ako kojim slučajem Lazić napusti klub, a Jovanović ode na pozajmicu, onda bi crveno-beli ostali sa samo tri štopera u ekipi.

Zatim se Nenad Lalatović osvrnuo i na učinak Zvezde u dosadašnjem toku priprema.

„Nisu ovo bili Bog zna kakvi protivnici, ali namerno nisam hteo da nam posle mesec dana pauze i sedam dana treniranja prvi rival bude, na primer, Maribor”, kaže trener Crvene zvezde za Mondo.

Trener crveno-belih istakao je da je zadovoljan novim igračima u timu - Lukovićem, Anđelkovićem, Cvetkovićem, Stojanovićem i Parkerom.

„Salami je nažalost ostao u Beogradu, ali je radio po mom programu koji sam ostavio treneru Momčiloviću. Čuo sam se sa njim par puta, kaže mi da je sjajno podneo naporne treninge, odigrao je jednu utakmicu za omladince i postigao pogodak. Čuo sam da se dobro kretao... Nadam se da smo pogodili sa pojačanjima ove zime”, priželjkuje Lalatović čija ekipa će na proleće pokušati da nadoknadi šest bodova zaostatka za Partizanom.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.