Mbapeov gest obišao planetu! Ovo je vrednije od pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbapeov gest obišao planetu! Ovo je vrednije od pobede! (video)

As Pari Sen Žermena oduševio svojim gestom tokom meča sa Amijenom.

Parižani su večeras nastavili da ređaju pobede u francukoj Ligi 1, savladali su u 19. kolu ekipu Amijena sa 4:1 na ''Parku prinčeva'', a Kilijan Mbape je bio dvostruki strelac.

Ipak, jače i od pobede i njegovih golova, odjeknuo je Mbapeov gest u trenutku kada je jedan dečak utrčao na teren.

Dečak je dotrčao pravo do svog idola, a Mbape ga je zagrlio i zajedno sa njim izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa terena. Tom prilikom mu se potpisao i na knjizi koju je dečak držao u svojoj jakni.

Koliko je sve ovo izazvalo emocija kod ovog dečaka, kao i kako je obezbeđenje reagovalo u tim trenucima, pogledajte OVDE...

U svakom slučaju, Mbape je postupio za svaku pohvalu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mbape učinio ono što niko nije, govori i o "ozbiljnosti" fudbala u Francuskoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019

Nesvakidašnji detalj u Parizu...Od pet najjačih evropskih liga, francuska Liga 1 se gotovo po svakom rangiranju nalazi na poslednjem mestu...Naravno, jasno je da je u pitanju jedan od najjačih takmičenja na svetu, ali o tome koliko je kompetitivno ili ozbiljno možda govori i neverovatan prizor iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.