Mbape primio nagradu, pa šokirao klub! U Španiji i Engleskoj spremaju ofanzivu!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape primio nagradu, pa šokirao klub! U Španiji i Engleskoj spremaju ofanzivu!

Kakvu je poruku želeo da pošalje, da li je ovo pritisak ili jasna odrednica za budućnost?

Kilijan Mbape je govorom na dodeli nagrada za najboljeg igrača francuske lige poslao poruku.

"Vreme je da preuzmem više odgovornosti, u Pari Sen Žermenu ili negde drugo, videćemo", kaže Mbape.



"Hvala mom predsedniku, hvala klubu, mnogo mi znači ova titula, bilo je i razočaranja ove godine, ali to je deo sporta",
dodao je najtalentovaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler sveta, kome je nagradu predao Didije Drogba.

Posle ceremonije je upitan da pojasni svoje reči.



"Rekao sam to što sam rekao, poruka je jasna, da sam rekao nešto više bilo bi previše i to nisam želeo da uradim. Mislim da sam bio jasan"
, nije želeo da ulazi u detalje.

Da li je ovo pritisak za novi, bolji ugovor, ili signal klubovima da želi da napusti Pariz?

Real Madrid i Mančester Siti su spremni da plate bogatstvo, uključe i po par fudbalera u posao, nema sumnje da bi Mbape srušio svetski rekord.

Spekuliše se da mu se ne dopada situacija u klubu, da ne razume sukobe Nejmara i Kavanija, da hoće da igra u jačem takmičenju.

Ali, jasno je PSŽ se pita, teško je zamisliti situaciju u kojoj bi pristali čak i na nepristojnu ponudu za svog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mbape prvi put progovorio o mogućem odlasku: Da preuzmem odgovornost ovde ili negde drugo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2019

Pre samo dva meseca, Kilijan Mbape je posle šokantnog ispadanja Pari Sen Žermena iz Lige šampiona poručio da veruje u projekat u Parizu i da želi da ostane na Parku prinčeva. Četiri dana posle te izjave, Zinedin Zidan je napravio iznenađujući povratak na klupu Real Madrida. Špani i francuski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.