Mbape ne želi da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape ne želi da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ne želi da produži ugovor sa prvakom Francuske jer ima nameru da pređe u redove Reala.

"Marka" prenosi kako 20-godišnjem napadaču ugovor ističe 2022. godine, ali da nije zadovoljan i da odbija da razgovara sa čelnicima kluba o nastavku saradnje.

Čelnici "svetaca" imaju veliki problem da ga privole da produži ugovor do leta 2025. godine čak i pored toga što su mu ponudili povišicu i godišnju platu u visini od 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra.

Mbape je ne poslednje dve utakmice sa Nantom i Monpeljeom zamenjen i u oba slučaja to je prihvatio sa negodovanjem, što se tumači kao signal da nije zadovoljan trenutnom pozicijom.

Poznato je da Real odavno motri na njega i da bi ga Zinedin Zidan rado video u belom dresu "kraljevskog kluba".

PSŽ je završio ispred Reala u grupi Lige šampiona pošto je nedavno Mbape postigao gol na utakmici sa Realom (2:2) na "Santjago Bernabeu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.