Mbape će biti svež za Zvezdu - Tri meča suspenzije za zvezdu PSŽ, pet za provokatora!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape će biti svež za Zvezdu - Tri meča suspenzije za zvezdu PSŽ, pet za provokatora!

Fudbaleru Pari sen Žermena izrečena kazna zbog crvenog kartona u minulom kolu Lige 1.

PSŽ je savladao Nim Olimpik na gostovanju sa 4:2, Mbape je bio jedan od strelaca, ali je u poslednjim minutima, kada je sve već bilo rešeno, uspeo da zaradi direktan crveni karton.

Naime, fudbaler Nima Savanije je oštro startovao nad zvezdom "Svetaca" i francuske reprezentacije u sudijskoj nadoknadi vremena, a to je probudilo bes u mladom fudbaleru.

Odmah se digao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << noge i krenuo da se obračunava sa fudbalerom Nima, kada su ih konačno razdvojili, sudija ih je počastio crvenim kartonima.

Kako je to izgledalo možete pronaći u izveštaju sa utakmice, koji se nalazi OVDE.

Sada je doneta i odluka koliko će obojica odustvovati sa terena, Mbape je dobio tri meča kazne, dok će Savanije presedeti pet utakmica.

Tako će jedan od najboljih francuskih fudbalera propustiti mečeve sa Sent Etjenom, Renom i Remom, što znači da će pre duela sa Crvenom zvezdom u okviru grupne faze Lige šampiona odigrati samo dva zvanična meča u bojama kluba sa "Parka Prinčeva".

Jedan u Ligi šampiona, 18. septembra na "Enfildu" i jedan u Ligi 1, 29. septembra, na "Alijanc Rivijeri", domu Nice.

Podsetimo, Zvezda trećeg oktobra gostuje "Svecima" u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.