Mažić delio pravdu Piksijevom Gvangžu koji je upisao drugu pobedu u nizu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić delio pravdu Piksijevom Gvangžu koji je upisao drugu pobedu u nizu

Fudbaleri Gvangžua R&F, koje sa klupe vodi Dragan Stojković Piksi, ostvarili su drugu vezanu pobedu u šampionatu Kine, jer su u 10. kolu posle preokreta savladali Peking Rene - 3:1.

Nije dobro počeo meč za ekipu iz Gvangžua, jer je već od drugog minuta morala da juri prednost protivnika, pošto je Aluko posle 120 sekundi pogodio mrežu domaćih.

Ipak, nije to demoralisalo izabranike Dragana Stojkovića Piksija, koji su do poluvremena uspeli da izjednače, u strelce >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se upisao Saba. Do preokreta je došlo u 50. minutu posle gola Erana Zahavija, a konačan rezultat postavio je Saba drugim golom u 72. minutu.

Gvangžu se ovom pobedom popeo na sedmo mesto, a ispostavilo se da im je na kraju sreću doneo naš arbitar Milorad Mažić, koji je delio pravdu na ovom meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.