Matić otkrio šta su mu rekli Englezi o maku koji je odbio da nosi, osvrnuo se i na kontroverznu poruku na Instagramu!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić otkrio šta su mu rekli Englezi o maku koji je odbio da nosi, osvrnuo se i na kontroverznu poruku na Instagramu!

Reprezentativac Srbije odgovarao na pitanja novinara u Staroj Pazovi.

Srpski fudbaler Nemanja Matić nije danas želeo da obrazloži šta je značila poruka koju je nedavno postavio na društvenoj mreži Instagram.

"To bih za sada zadržao za sebe", rekao je Matić novinarima u Staroj Pazovi.

Matićeva poruka na Instagramu izazvala je mnogo polemika, ali još nije objašnjeno šta je ona predstavljala.

On je stavio citat iz Nedeljnika, u kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << piše: "Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja".

Jedna od tema na konferenciji za novinare bila su i dešavanja iz Engleske, odnosno to što je Matić odbio da nosi cvet maka.

Rekao je da na njegovom Instagramu "jasno piše" zašto je to uradio i da mu njegov klub Mančester junajted nije zamerio.



"To je jednostavno moje pravo. Saigrači nisu kometarisali, njima je jasno zašto nisam nosio i to je to"
, rekao je Matić.

Kada je reč o reprezentaciji Srbije, koja će igrati prvo protiv Crne Gore, a potom i Litvanije u Ligi nacija, Matić je kazao da je cilj jasan.



"Znamo šta nas čeka. Znamo i svoje kvalitete koje ćemo se truditi da iskoristimo i pred svojom publikom protiv Crne Gore želimo da osvojimo sva tri boda koja su nam veoma potrebna ako želemo da ostanemo na prvom mestu koje nas vodi u Ligu B"
, kazao je Matić.

On je rekao da mu je žao što zbog povrede nije mogao da pomogne nacionalnom timu na prethodnom okupljanju, ali da je ekipa igrala veoma dobro i "takmičarski" kako i treba da igra.

Utakmica protiv Crne Gore igraće se u subotu od 15.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.