Matić je USTALASAO javnost izjavom o Srbiji, a evo šta kaže njegov reprezentativni saigrač

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić je USTALASAO javnost izjavom o Srbiji, a evo šta kaže njegov reprezentativni saigrač

Utakmica u Podgorici biće odigrana u četvrtak.

Objava Nemanje Matića na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju (više pročitajte OVDE). Iz Fudbalskog saveza Srbije nije bilo zvanične reakcije (pročitajte OVDE), a Antonio Rukavina nije želeo detaljnije da komentariše reči Matića.

Tačnije, novinari su mu na aerodromu "Nikola Tesla" postavili pitanje, da li se čuo sa njim.

- Ne. Za ostale ne znam, ali ne bih to komentarisao preterano. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na društvenim mrežema postoji mnogo slobode i možeš da napišeš šta hoćeš. Ali mislim da na to ne treba obraćati pažnju - kazao je Rukavina, koji smatra da bez Matića neće biti lako.

- Izostanak Aleksandra Kolarova i Matića je veliki hendikep, ali ko god bude na terenu, ima obavezu da pobedi - zaključio je defanzivac Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.