Mateus već “izabrao” trenera Bajernu: Povratnik je pravo rešenje

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus već “izabrao” trenera Bajernu: Povratnik je pravo rešenje

Ako Bavarci žele da grade igru na posedu lopte onda nema boljeg za to od Pepa - poručio je Lotar Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus rekao je danas da za klupu Bajerna iz Minhena nema boljeg rešenja od Pepa Gvardiole.Šampion Nemačke traži novog trenera, nakon što je Niko Kovač napustio klub početkom ovog meseca.- Ako Bajern želi da gradi igru na posedu lopte, onda nema boljeg rešenja od Gvardiole. Bila bi to pobeda i za Bajern i za Bundesligu - rekao je Mateus >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za “Bild”.Gvardiola, koji je bio na klupi bavarskog kluba tri sezone, samo je jedan od trenera koje mediji poslednjih dana povezuju sa Bajernom.Njegov ugovor sa Mančester sitijem važi do 2021. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEUS KATEGORIČAN: Postoji samo jedno dobro rešenje za trenera Bajerna, ali to je nemoguća misija

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus rekao je danas da za klupu Bajerna iz Minhena nema boljeg rešenja od Pepa Gvardiole.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.