Marković: Vratio sam se da pomognem Partizanu i da Partizan pomogne meni

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Vratio sam se da pomognem Partizanu i da Partizan pomogne meni

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da se vratio u Humsku sa željom da pomogne crno-belima, ali i da oni pomognu njemu.

"Uzbuđen sam kao kada sam prvi put potpisao ugovor sa Partizanom. Srećan sam, vraćam se svojoj kući. Vratio sam se da pomognem Partizanu i da on pomogne meni. Mislim da će svima biti dobro", rekao je Marković novinarima na stadionu Partizana.

Marković se posle sedam godina vratio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan i sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor.

"Mislim da sam stariji i iskusniji, znam gde sam se vratio, vratio sam se da pomognem, da budemo što bolji za Ligu Evrope i prvenstvo. Pratio sam svaku utakmicu. Imamo odličan tim i dobrog trenera tako da možemo daleko da doguramo", naveo je Marković.

Marković, koji je zadužio dres sa brojem 50, naveo je da imao i drugih ponuda, ali nije želeo da govori konkretno o tome.

"Mislim da je najbitnije da sam sada ovde. Partizan je za mene svetinja, ja sam Partizanovo dete, ja sam grobar. Nije da nisam imao ponuda, ali Partizan je bio moj izbor. Posle Lige Evrope je uspostavljen konkretan kontakt", dodao je Marković.

Upitan šta misli o timu Partizana i gde vidi svoju ulogu, bivši fudbaler Liverpula je kazao da još nije pričao sa trenerom Miloševićem o tome.

"Mislim da su dosta dobra pojačanja... Mislim da mogu da igram napred, kao desetka, po krilu. Još nisam pričao sa šefom, ali lako ćemo se dogovoriti... Dolazim pun motiva, željan da se dokažem, da se vratim odavde onakav kakav je otišao. Trebaće mi malo vremena. Spreman sam da se žrtvujem", rekao je on.

Novinare je zanimalo i da li je tačno da ga je zvala i Crvena zvezda, ali Marković izbegao odgovor na to pitanje.

"Najbitnije je da sam se vratio ovde. Ja Zvezdu poštujem, ali mislim da ćemo se trkati sa njima za titulu", rekao je Marković.

Mediji su pisali da je za Markovića bio zainteresovan i zagrebački Dinamo, pa su novinari ponovo želeli da saznaju nešto više.

"Imao sam mnogo ponuda, ali ja sam poslušao srce i mislim da ću se ovde najbolje osećati", istakao je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.